• Vyprodáno

Vstupenky ELÁN

Ikona 20.-21.09.2024
Ikona 20:30
Ikona Praha, Česká Republika
Ikona O2 arena Praha

Vstupenky na Elán.

Více informací

na dotaz

16 let zkušeností

V oboru jsme mistři

Exkluzivní lístky

Široká nabídka exkluzivních VIP vstupenek

Žijeme sportem

Jsme sportovní nadšenci

4,8 Google hodnocení

99% zákazníků nás doporučuje

Vstupenky

Vstupenky na vyžádání

Zaškrtnutí je povinné

Více informací

Za rekordně krátkou dobu jedna z nejpopulárnější československých hudebních skupin Elán vyprodala dvě největší haly v bývalém Československu. Oba koncerty jsou přitom až na podzim příštího roku. Kapela kolem frontmana Joža Ráže se však z úspěchu příliš neradovala, protože ji zasáhla smutná zpráva o odchodu spoluhráče, kamaráda a zakladatele kapely Vaša Patejdla. Na jeho počest se Elán do obou hal vrátí ještě jednou s programem nazvaným Pre Vaša.

Elán odtajňuje, čím se budou druhé oznámené koncerty lišit oproti již vyprodaným prvním koncertům a) fanoušci hlasováním ovlivní playlist večera a rozhodnou část skladeb, které Elán odehraje b) na koncertech pre Vaša skupina Elán vzdá hudebně a audiovizuálně hold svému spoluhráči Vašo Patejdlovi c) pouze na druhých koncertech bude k dispozici legendární Škoda 110 R z filmu Rabaka Na přidaných koncertech fanoušci uvidí Elán ve své čisté rockové podobě. „Kapela se na pódiu vrátí do období v osmdesátých letech. Tehdy hrála již bez dechů a věnovala se spíše rockovější muzice. Zazní i skladby z alba Detektívka, kdy Vašo nebyl členem Elánu a věnoval se svojí sólové dráze,“ popisuje manažer Elánu Michal Čimera. Skupina Elán vznikla v roce 1968. Vydala patnáct studiových alb, pět anglických alb i řadu kompilací, za jejichž prodeje získala neuvěřitelných 25 platinových desek. Koncert Elánu na Letné si nenechalo ujít na 100 tisíc fanoušků, Slováci zároveň v roce 2007 vyprodali i slavnou Carnegie Hall v New Yorku. Pilířem kapely jsou Jožo Ráž (zpěv, baskytara) a Jano Baláž (zpěv, kytara). Zakladatel kapely Vašo Patejdl (klávesy, zpěv) zemřel letos v srpnu. Elán naposledy koncertoval v roce 2018, kdy své velkolepé československé halové a open air turné plné vizuálních efektů a projekcí zakončoval ve vyprodané pražské O2 areně.

Často kladené otázky:

Jakým způsobem mohu zakoupené vstupenky uhradit?

Zakoupené vstupenky můžete uhradit platební kartou na našem e-shopu nebo formou bankovního převodu.

Když si koupím vstupenky pro dva, budu mít místa vedle sebe?

Ano, garantujeme vstupenky vedle sebe.

Mohu si objednat i větší množství vstupenek?

Ano, objednat můžete i větší množství vstupenek.

Kdy obdržím své vstupenky?

Vstupenky jsou doručované v elektronické podobě 6 dní před termínem dané akce. Informace o termínu doručení je vždy uvedená v objednávce vstupenek.

Jak jsou vstupenky doručeny?

Vstupenky jsou doručeny elektronickou formou na emailovou adresu, kterou uvedete při objednávce vstupenek.

Zajistíte mi ke vstupence i ubytování?

Ano, rádi pro Vás zajistíme ubytování v případě individuálních požadavků. 

Mohu si objednat dárkový poukaz?

Ano, rádi pro Vás připravíme dárkový poukaz, a to buď na konkrétní akci nebo univerzální voucher na konkrétní částku.

Mohu objednané a uhrazené vstupenky zrušit/vrátit?

Ne, jednou objednané vstupenky jsou nevratné a neměnné.

V případě, že akce zrušena, vrátíte mi peníze?

Záleží na podmínkách pořadatele akce, který ji zrušil. Ve většině případů klientům vracíme uhrazenou částku nebo poskytneme zaplacenou částku jako kredit, který může využít na jinou akci.